Com ja sabeu, la música és un llenguatge capaç de fer connexions al nostre cor i cervell difícils d’aconseguir amb qualsevol altre mitjà. A  les meues classes la música està molt present, i com no, dins de l’àrea de Llengua Valenciana es converteix en una eina meravellosa per assolir-la.

La procedència del meu alumnat és molt rica i diversa però,  l’aprenentatge del valencià és hui dia un gran repte que volem aconseguir facilitant els mitjans més adients des de l’escola. Aquest curs estic fent servir cançons de grups musicals valencians i/o catalans per dissenyar activitats amb les quals el meu alumnat aprengui a traduir les lletres al castellà.

D’aquesta forma l’alumnat treballa el vocabulari, els verbs,  integra expressions, memoritza les cançons i a més a més s’aproxima a la nostra cultura estimant-la una mica més.

EduCANT és una forma diferent i divertida d’aprendre els continguts de sempre, al temps que es fomenta l’anàlisi del contingut de les cançons des d’una mirada crítica i respectuosa. La  selecció de les primeres cinc cançons que he triat és la següent i ha estat un èxit. El meu alumnat gaudeix escoltant-les i descobrint nous mons musicals que enriqueixen el seu aprenentatge.

  • Estiu (Zoo)
  • Pa amb oli i sal (Blaumut)
  • T’imagine (Òscar Briz)
  • Quan caminàvem (Aspencat)
  • I tu, sols tu (El diluvi)

Què penseu d’aquesta forma d’aprendre?

DESCARREGA EL PDF DE FORMA GRATUÏTA.

Comparte si te ha gustado :)

7 comentarios en “EduCANT.1”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

más entradas

Por amor al arte

POR AMOR AL ARTE es un proyecto artístico-educativo independiente creado y desarrollado por Rosana Nácher y Óscar Pérez. Juntos

Leer Más >>
Otro Vértice

The Last Hope

¿Puede la imaginación transformar nuestra percepción de la realidad haciendo del mundo un lugar más habitable? The Last Hope

Leer Más >>

productos

Inicia sesión o regístrate