Moltes vegades, quan corregim textos del nostre alumnat, observem les dificultats que hi troben per expressar-se correctament, sobretot si són xiquets i xiquetes procedents d’altres països. Aquesta dificultat es presenta tant de forma oral com escrita.

Si ens fixem bé, ens adonarem  que a més de la mancança de vocabulari, la falta de pràctica en la conjugació dels temps verbals juga un paper molt important, raó per la qual he desenvolupat aquest model de plantilla. L’objectiu és practicar setmanalment la conjugació de diversos temps verbals i ficar-los en pràctica mitjançant la creació d’oracions.

Des de la meua experiència, l’alumnat va guanyant confiança en l`ús de la llengua i poc a poc aquest treball comença a donar els seus fruits.

T’agradaria ficar en pràctica aquest tipus d’activitat?

Descarrega’t el PDF de forma gratuïta!

Verbs
Verbs

Comparte si te ha gustado :)

1 comentario en “Plantilla de verbs”

  1. SAludos, este Blog es una pasada. Soy Ana, PT-AL, y me resulta una gran ayuda para mi labor. Quería preguntar si esta actividad de los verbos está también en castellano y se puede compartir, gracias.
    Ana

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

más entradas

Por amor al arte

POR AMOR AL ARTE es un proyecto artístico-educativo independiente creado y desarrollado por Rosana Nácher y Óscar Pérez. Juntos

Leer Más >>
Otro Vértice

The Last Hope

¿Puede la imaginación transformar nuestra percepción de la realidad haciendo del mundo un lugar más habitable? The Last Hope

Leer Más >>

productos

Inicia sesión o regístrate